A 15 éves Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület munkássága

A 15 éves Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület munkássága

Számos olyan értékpontot képvisel a 15 éves Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület munkássága, amelyek nem csupán helyi, hanem megyei és országos szinten is egyedülálló formálják és terelik a sportlövészet kapcsán még nem kellően tájékozott magyar lakosság figyelmét a helyes irányokba.

A Pető László, debreceni sportlövő olimpikon által irányított egyesület vezetése egy komoly szakmai nevelést és koordinációt, társadalmilag elhivatott szerepvállalásaik pedig a civil társadalom e területen belüli szakértő és lelkiismeretes nevelését biztosítják.

Kiemelt figyelmet fordítanak ezáltal nem csak szervezeti, hanem a megyén is túlmutató iskolákkal való folyamatos kapcsolataik révén általában is a felnövekvő generációk képzésére. Mindezt a múlt magyar sportlövészeti eredményeit megbecsülő és gondozó, továbbá még élő, helyi képviselőiket szenior tagként is tisztelő módon.

A Honvédelmi Sportszövetség elnökének, Simicskó Istvánnak a kitűntető okleve pedig azt igazolja, hogy az országos felsőbb szakmai figyelem is kiemelt elismeréssel kezeli és támogatja ezt, a Debrecen Város sportvonalbeli imázsát nem csak városi, hanem megyei, sőt, országos szinten is emelő egyesületi munkásságot.

 

Határozati szám: 136/2020 (09.28.)

Kategória: sportKérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.